衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高三年级期末考试英语(湖南专版)试题
衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高三年级期末考试英语(湖南专版)试题正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
explore the exhibits.To help viewers better understand the meanings of their works,somestudents even stood by their creations,addressing questions from curious art lovers.The event was incredibly successful,leaving many students impressed and hopeful for moresimilar activities in the future.Some of them were also inspired to learn calligraphy and discovermore about the world of arts.第二节One possible version:The father ended his call and returned to the counter with a heavy heart.He was about to explainto the agent that he needed more time to sort out the issue when she turned to him with a smileand said,"Your daughter's ticket has been taken care of by that lady."Confusion and thankfulnessplayed across the father's face.He followed the direction of the agent's hand and spotted thedeparting woman.He caught up with her,thanked her and asked for her name so he could repayher later."You don't need to worry about repaying me,"she said softly."Just take care of yourlittle one."Tears welled up in the father's eyes after he heard the woman's kind words.He insisted onknowing her name and somehow repaying this selfless act.But the woman shook her head,saying,"We all need some help sometimes.I'm grateful to have the chance to do somebody afavour."The father nodded,feeling a connection with a stranger who had restored his faith in thekindness of humanity.The woman's act of generosity touched everyone who bore witness,reminding them that wherever they might be,there is always someone who genuinely caresabout others.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了四款烹饪类的应用程序。21.D。理解具体信息。根据题干中的plant-based food lovers可将解题信息定位至FoodMonster部分中的Food Monster is a particular favourite of vegetarians和This app includeseverything...for vegetarians,由此可知答案。22.C。理解具体信息。根据Tasty部分中的The app's“What's in your kitchen?”feature,whichenables users to identify recipes based on the ingredients they already have at home,Tasty应用程序中的What's in your kitchen?功能让用户能够根据家中已有的食材搜索食谱。23.A。理解具体信息。根据Cookpad部分中的Users can upload their recipes、sharing theirexperience and advice和The app transforms cooking into a relatable and social activity可知,该应用程序将烹饪转变为一种社交活动,用户可以上传自己做菜的图片,与其他用户交流经验和建议。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。电贝司手Paul Langosch讲述了他与巨星Tony Bennett之间的故事。24.B。理解具体信息。根据第一段中的He told Bennett he needed to leave the tour.Bennettold him that the spot in the band would remain his when he was ready for it可知,Langosch要离开巡演照顾生病的妻子,他以为自己在乐队的位置不保,可没想到Bennett告诉他乐队的位置会继续为他保留。由此可知,面对Langosch不得已的离开,Bennett用暖心的话语安慰
本文标签:
学英语报答案
