2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题
2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
6、2024年衡水金卷先享题英语四
7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
虹三步一体高效训练讲评C.The effeet of CO on photosynthesis札记D.The responses of plants to increased CoWhat does the underlined wordohprobablymeA.Pay back.B.Hold back.C.Speed upD.Weigh up.30.What can we infer about the"gl numberA.It will increase in higher Co..B.It shows the water cost of carbon gain.C.It can be measured directly.D.It reflects the CO.cost of carbon gain.31.What can be concluded from Anna's words?A.Higher CO levels limit photosynthesis.大阳转B.Higher CO:levels reduce water consumption.C.More CO shortens the open time of stomata.天内发生D.More CO prevents plants from gaining carbon.【答案与解析】研究发现,事实上,在二氧化碳浓度增加的条件下,树木每消耗一滴水将获得更多碳收益8D根据第2段以及第5段第1句可知,研究人员致力于研究在二氧化碳浓度增加的环境下植物的行为。29D根据第3段第1句可知,植物必须在吸收最大量的二氧化碳和最大限度地减少水分损失之同权衡,因此可推earchers.断,画线词的意思为weigh up。30.B根据第4段第1句可知,gl number表示每种树木类型的碳增益消耗的水成本。31,C根据最后一段第2句可知,在二氧化碳浓度增加的条件下植物气孔打开时间变短。ng of poresDMost dogs are hairy things.Whether their fur is long or short,their bodies are mostly coveredmselves toall over in hair of some sort.Your pup has long hairs sticking out around its mouth and above itsconditionseyes.Dogs might not be as well-known for their whiskers (as cats,but these features play animportant role in your dog's daily life.Although whiskers might just look like hairs,they have a much different job to do.The folli-imizingacles (at the base of each whisker are filled with nerve fibers so that even the slightest touchcture:stowill send messages to the dog's brain.These special facial hairs can play a key role in helping a dogwater ismonitor the environment.When something blocks the airflow or some objects get in the way,cau-omise.sing the hair to bend,there's a reflexive blink(反射性臣眼)in response to protect the eye from apossible impact.Whiskers also might assist in locating food and keeping an upright head positionwater costwhile swimming.d Co.,mBesides keeping a dog from knocking into things,whiskers also can help avoid being attackedand bad relationships.We're used to looking to a dog's tail or maybe its ears to see how it is feeling.rectly.ericBut whiskers can also convey information about its emotions.If a dog feels threatened,it will automatically spread its whiskers and then point them reflexively ina forward direction.This could indi-cate that whiskers are a key part of defense in tense situations.But whiskers don't just move duringnata aretense situations.A happy or curious dog will raise the whiskers above its eyes to give that lovely.ound theSome people,especially those who show their dogs in competitions,choose to remove whiskerswide-eyed appearance.increasen gain forbecause they think it makes their dogs look neater.Pulling out the whiskers would be painful for adog.It wouldn't hurt to cut them but many researchers say it's not a good idea.【24新教材,DY,英语-R-选择性必修第一册-Y】89
本文标签:
