2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
6、2024年衡水金卷先享题英语四
7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
1试题)
23:029lHD35/5可知选D。65.C细节理解题。根据第二段“Also,we may be able to bring the dead back to life..”与第三段“.…sowe will appear to be alive long after we are dead..”可知选Co66.B细节理解题。根据第四段“we will swallow a nanobot...The video will help the doctor healus.”可知选B。67.B细节理解题。根据最后一段“In the future,computers may have feelings.”可知选B。【主旨大意】本支是一篇记叙文。主要记叙桂海潮教授从小就对科学表现出浓厚的兴趣,梦想自己能进入太空,最终实现了自己的人生梦想。68.B数字计算题。根据第五段“n2017,at the age of31..”可知,他1986年出生。故选B。69.B细节理解题。根据第四段“Gui showed a strong interest in science from an early age.”可知选B。70.B指代理解题。根据上文“He hopes to explore the unknown.”可知,探索人类未知的领域,推动他不断创新探索。故选B。7l.A排序理解题。根据后面三段“And he dreamed of one day going into space himself..enteredBeihang University..he became one of the youngest space science.tocollege researchers.知选A。72.A标题归纳题。本文主要记叙桂海潮教授从小热爱科学,梦想太空,最终实现了自己的人生梦想。故选A。【主旨大意】本文是一篇议论文。主要阐述“A克隆歌手”走红网络,人工智能颠覆乐坛。73-77 AFBGD78-82 EFGACPossible Version One:Dear Amy,I'm writing to tell you something about the Water Festival of the Dai people.The Water Festival isone of the most important traditional festivals of the Dai people.It lasts about three days from April 13 to15 every year.During this festival,people clean their houses and put on traditional clothes.Theycelebrate this festival by throwing water at each other to wash away bad things and bring good luck in thenew year.Can you introduce some traditional festivals of your country to me?Looking forward to your reply.Yours,Li Hua九年级英语第5页q
本文标签: