2024届云师大附中适应性月考(五)英语x正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024云师大附中高考适应性月考(二)英语
2、2023-2024云师大附中月考英语答案
3、云师大附中适应性考试2024
4、云师大附中英语2024年月考卷
5、2024云师大附中高考适应性月考(五)
6、2023-2024云南省云师大附中适应性月考1
7、2023-2024云师大附中适应性月考四
8、2024云师大附中适应性考试
9、2023-2024云南省云师大附中适应性月考7
10、2023-2024云师大附中适应性月考6
英语x)
《双语学报·辅导测评周刊》2023-2024学年高一RX版·新教材新高考第10期测试题参考答案及部分解析第10期测试题参考答案1-5 BBCBA6-10 BACBC11-15 CBCAB 16-20 ABCBA21-25 DBADB26-30 ABBAB31-35 BDABD36-40 ADGFB41-45 ADCBC46-50 ADBCA51-55 DBACD56-65(One possible version)56.are blown57.rapidly58.travels59.developing60.as61.safety62.prepared63.where64.a65.to follow写作(One possible version)第一节Last Monday,our school organized an earthquake escape drill to increase our safety awarenessand skills in the face of it.When the alarm went off,all the students quickly followed the evacuation orders.We calmlyleft the school building in an orderly manner and gathered in the safe area.After that,the teachersdid a quick count of the students present to make sure that everyone was safe.Even though it was just a drill,we took it seriously.It was a valuable experience that taught usthe importance of being prepared for emergencies and staying calm in such situations.第二节Paragraph 1:That night,Ayaka decided to talk about her ideas with her parents.She took a deep breath,andthen expressed her desire to pursue art and design as her university major.After she finished,hermother said,"We just want you to be happy,Ayaka.If you really love art and design,we supportyour choice wholeheartedly.With the weight of her secret lifted,Ayaka felt surprised andrelieved.The following days were filled with discussions about universities offering art and designprograms,as well as preparations for the application.Paragraph 2:With the support of her parents and the friendship of Kei,Ayaka's determination grew stronger.In addition to working hard at school,she also sought advice from professionals,and joined an artclub to further develop her skills.As the day for the application came,Ayaka felt newfoundconfidence and belief in her abilities.She made a satisfying choice and everyone was happy forher.She knew that she would take on a new journey that will be filled with creativity.She wasready to accept the challenges and opportunities that awaited her.第10期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文是一篇应用文,属于“人与自我”主题语境。介绍了几个夏季阅读活动。2l.D。推断。根据第二段的..earn virtual rewards..help unlock donations to children who
本文标签: