全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
二全国©0所名校高考模拟金典卷two hours?"This type of questions forces us to break the boundaries of our comfort zone.In a world that does not look much as it did years ago,we must ask questions.40 Greatquestions can open up our capacity to change because they allow us to draw people in,openingthem up to sharing knowledge,ideas,and opinions.And they are also our primary means oflearning about the world.In short,asking questions is the best way to deepen our understandingof the things that matter to our life,as any child could probably tell us if we ask.A.Then,at some point,our inquiring desires disappear.B.It is a high-payoff behavior especially in times of change.C.The questions we ask depend on our attitudes and feelings.D.As we grow up,asking questions can help us establish a friendly image.E.As such,one way to renew our inquiring spirit is to change the atmosphereF.We learn to sell ourselves on the job market by what we know,not what we don't.G.It not only removes the publicity from question asking,but offers us a place toexperiment.【答案与解析】文章主要介绍了随着年龄的增长我们提问的欲望不断减少的原因和应对策略。36.答案A解题分析上文列举了一系列我们曾经问过的问题。下文提到“为什么在这么多成年人身上,那种儿时的提问的冲动变得不活跃了?”这说明人长大后情况发生了变化,所以A选项“然后,在某个时刻,我们的探究欲望消失了。”承上启下,符合题意。37.客案F解题分析根据下文“我们认识到,社会奖励那些给出答案的人”可知,F选项“我们学会在就业市场上用我们知道的东西来推销自己,而不是用我们不知道的东西。”引出下文内容,符合语境。38.含案E解题分析下文提到,我们可以更勇敢地在公共场合提问,也可以鼓励其他人追随自己的好奇心。在这种鼓励下,我们帮助人们创造一种环境,让我们周围的人可以放心地提出问题。E选项中的atmosphere是关键词,与下文的environment相呼应,所以E选项“这样看来,一个可以恢复我们的探究精神的方法就是改变氛围。”符合语境。39.答率G解题分析根据上文“我们也可以通过在日记中记录一系列问题来练向自己提问”可知,G选项中的a place是关键词,与上文的journal呼应,所以G选项“这不仅消除了提问的公共性,还为我们提供了一个实验场所。”符合语境。40.答案B解题分析上文提到,在一个与多年前大不相同的世界里,我们必须会提问题。B选项中的change是关键词,与上文呼应,所以B选项“这是一种可以带来高回报的行为,尤其在变化时期。”符合语境。第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。For years,I have wanted to write a book.But I never got past 41 a page of ideas before,because my day job and other responsibilities 42 me away.Then,my first daughter was born.Living in Canada,my wife and I had one year of 43parental leave between us.We 44 my wife would take the first 6 months and I would stayhome with our daughter for the second half of the year.A few weeks into my leave,it 45 methat I could get back to writing my book as my daughter took consistent 2-hour naps.That way,by the end of my leave,I might know whether book authorship was a real 46 or a dream Ishould leave behind.【24新高考·JD·英语-N】10
本文标签: