全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
全国@0所名校高三月考卷札记women-none of whom was her.Sometimes I feel like something out of a science-fiction plot.A recent Zoom presentation reallyhammered this home.Titled "You Don't Belong Here",it was intended to show how some environ-ments can be exclusionary (and what can be done to address that.But as the members alter-nated between acting out scenes and commenting on them,referring to their alter egos(第二自我)in the third person,I was confused.I left feeling exactly as the title said:"You don't belong here."Academics with disabilities exist,and we need our colleagues to think broadly and creativelyabout accessibility and inclusion.Let's create an environment where we all feel like we belong.24.Why does the author hold negative attitude toward the Zoom Talk accident?A.He is unfamiliar with the environment.B.He feels disrespect from the organizer.C.He has difficulty keeping one's name in mind.D.It's hard for him to recognize the real identity.25.How does the author usually deal with his problem?A.By remembering the person's typical characteristics.B.By communicating with the person often.C.By repeating the person's name again and again.D.By labeling the person with his imagination.26.Why does the author mention the example in paragraph 3?A.To criticize his carelessness.B.To show his powerlessness.C.To describe his kindness.D.To complain about meetings.27.What can be inferred from the last two paragraphs?A.The author always likes reading science fiction.B.The conference aimed to protect the environmentC.The author was confused about the title of the presentation.D.An inclusive environment should be set up for individuals.【答案与解析】作者患有脸盲症,在大多数情况下可以通过自己的方式来区分不同的人,但偶尔也会遇到尴尬的事,因此他呼吁组织活动时,组织者应创造一个大家都有归属感的环境。24.D根据第1段可知,作者患有先天性脸盲症,很难辨认谁是谁,因此他对这次视频会议事件持消极态度25.A根据第2段第2句可知,为了区分不同的人,作者依靠面部以外的线索来辨认。26.B根据第3段可知,作者认为仅靠面部以外的线索来认人还是不够的,所以在某些情况下作者会感觉无能为力。27.D根据最后一段最后一句可知,作者希望在组织活动时,组织者要考虑到各个方面的情况,创造一个大家都有归属感的环境。Ants are known to undergo extreme measures to save their own.Past studies have shown theindustrious insects carrying wounded partners back to the nest to heal and even exploding and sacri-ficing themselves to save their regions from predators ()Now,a team of young researchersin Panama has an amazing discovery.The event began during the height of the COVID-19 pandemic in mid-2020.To pass time duringthat time,Alex Wcislo and his friends decided to shoot clay balls at trees.They targeted the flat,broad leaves of the slender Cecropia trees to make the task more challenging.Things were goingwell until one of the 9 mm clay balls accidentally hit one of the tree trunks,leaving a clean exit andentry wound.【24G3YK(新教材老高考)·英语-R-必考-Y】
本文标签:
