全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
第40期潮试题参考答案1-5 DBCBB6-10CDCDA1-15 BBDCU16-20 DBGFA21-25 BCADC26-10 ADBBC31-35 ADBDC36-45 (One possible version)39.that40.national36.dropped37.posting38 follower44.0时45.are turned41.for42.publicly43,to maintain写作ne possible version)第一节Dear fellow studentsvoeas becomemantetsojusc babou the nredevelopment ofm Therefore.ourscholaunctativiyosestudensawarenessDinctystudentsreexpctedre books pper.nd bottles and get nthehabit of yBeiarealkider take publicransrasmucshenonh Flyodideayodisposabe products likdisposable chopsticks,plastic bags,and paper cups.Small things make a difference.Let'sstart with small things to make our nviromentgreener and better.The Students'Union第二节Paragraph 1:Without stepping back.the brave dog continued barking.ready to attack the fox.Daringostep forward anymore,the fox stood still for minutes while the dog remained before Evan,keepingbarking and exposing his sharp teeth.Eventualiy,the fox left;the'dog stopped growling but stayedaware.Minutes later,the dog eased and retumned to Evan's side,providing much-needed warmthEvan felt safe and so thankful.When day broke,Evan continued walking to look for his group,and the dog accompanied him.At last,he heard his mom yelling out his name.Paragraph 2:smy mom!Lets go!"Evan excitedly told the dog and ran to Octavia."Evan!Evan!Octavia red and Evan rushed into her arms.Evan's eyes clouded with tears.He hugged hisother and apologized for secretly walking away from the group.Then,Evan explained what thedog had done for him and begged not to leave the dog.Octavia happily nodded.After retuinghome,Octavia prepared a bowl for the dog and said,Thank you for keeping my boy safe.During the following days.they didn't find the dog's owner.Thus,Evan asked.Moman wekeep him?""Sure,he's a family member now,"Octavia agreed第40期测试题部分答案解析阅读理解第一节A导语:本文是一篇应用文。介绍了四种正在半价出售的沙发L,D。推断。根据文章标题S0%O疗Garden Fumiture!以及第-部分Palma现在的价2.B.理解具体信息。根据Marrakesh一Garden Lounge Set部分第三句可知Marakesh£699.50可知,这套沙发的原价是1399英锌。1
本文标签:
