全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
One possible version:Dear PeterI'm glad that you wrote to me to ask about my favorite traditional Chinese festival.I'm pretty sureit's the Chinese New Year.The Chinese New Year is the most important festival in China.It iscelebrated on the first day of the first month of the Chinese lunar calendar.The Chinese New Year includes a variety of festivities depending on the region and its localtraditions and customs.However,there is something in common:It is a time for families tocome together,exchange good wishes,and enjoy delicious Chinese food.Yours,Li Hua第二节One possible version:As Miriam finished,she broke down into tears again.Pauline comforted her,and the two womentalked about their lives for a while.Pauline told her how she'd been raising Eve by herself andinvited her over to spend time with them."Eve will love to meet you,"she said."And thankyou so much for the doll.It made my daughter's day.Thank you again!"She hugged Miriamagain before she left.A few days later,Miriam visited Eve and Pauline,and Miriam handed Pauline an envelope with$3,000 inside.Pauline was very surprised and refused to take it.But Miriam insisted Paulinetake it and said,"A mother's heart knows how much it hurts when you can't do enough foryour child.Please keep it."Pauline cried and thanked Miriam.From then on,Miriam andPauline became friends,and Miriam loved Eve so much.But the best part was that Pauline andEve's company helped Miriam move on from her loss.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了澳大利亚的四座海滨假日公园。2l.A。推断。根据第一段中的These are some of Australia's best holiday parks,perfect forenjoying summer,writes IMOGEN WILHELMI可知,这些公园是由IMOGEN WILHELMI推荐的,由此可以推测,他可能是一名旅游杂志的编辑。22.C。理解具体信息。根据Ingenia One Mile Beach介绍内容中的Active families can keepbusy on the tennis court and basketball court,or attend surf lessons at the neighbouring PortStephens Surf School以及ingeniaholidays.com,au可知,Ingenia One Mile Beach为游客提供了篮球场,因此篮球爱好者最有可能登录ingeniaholidays.com.au来了解相关信息。23.B。理解具体信息。文章介绍了澳大利亚的四座海滨假日公园,它们不但为游客提供了不同的活动,而且都有漂亮的海景可供游客欣赏。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。文章讲述了Kochai与给过自己很多帮助的龙老师多次失联,后来几经周折,他终于和龙老师再次见面的故事。24.A。理解具体信息。根据第二段中的He was a second grader then.But then I was lucky tomeet Ms..Lung可知,Kochai在二年级的时候第一次见到龙老师。
本文标签:
