炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
Necording to the author.the audience may take great pleasureA.when roles are played without musicbecause the equipment is light to carryC.when the puppets give lively performancesbecause the number of the operators is small解题过程:答案3.Which of the following best describes the work of the operators?A.Boring.解题过程:B.Relaxing.C.Demanding.D.Rewarding.答案A.What is the author's main purpose in writing the text?A.To promote the shadow play.B.To introduce the art of shadow play.C.Toecope tpertetedowpupperD.To enjoy therati chatrejng解题过程:答案BMonthafter-month,yearafter-year,the world continues to experience record hightemperatures.It is expected that air-conditioning demand will continue to rise.A new IASAledstudy is exploring the possibility of seawater air-conditioning as an alternative cooling solution.Conventional air-conditioning (AC)is the most common technology used for cooling.Now the seawater air-conditioning (SWAC)is under research-a renewable alternative forcooling that pumps seawater from ocean depths of around 700 to 1200 meters and temperaturesof 3C to 5C to the coast,where it exchanges heat with a district cooling system,and returnsAccording to the study published in the journal Energy Efficiency,just 1 mof seawaterthe warmer water to the ocean.in a SWAC plant can provide the same cooling energy as that produced by 21 wind turbines(or a solar power plant the size of 68 football fields.While conventional air-conditioning systems require a low initial cost in produetion butthe energy costs to operate them are high,for SWAC systems the opposite isrue,whichmakedistric oinvshor distacesapraivether advantages of SWAC inelude its reliabilityasooreewableoofreduction of greenhouse as emission ()rom oedheIn addlition.it could serve as a cheapfor fond and rn to热我的)th helpingfha som developing countries bave on global warming英语(十)第2页(共4页)
本文标签:
