炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
米9■73%下午5:09←文件预览.AA坝忌为监球;D织忌为球:儿坝忌月疋球;D坝忌月让球。恨阽小可W1naw-08sC0▣0I0-∠.:·wn4/4【2023届高考原创模拟卷·英语(一)参考答案第3页】the Philippines and Japan,.hosts of the global_showpiece.”可知,在国际篮联世界杯亚洲区预选赛中,中国队以6胜2负的战绩在下组入支球队中排名第二,该组前三名球队将与菲律宾和日本一起晋级2023年国际篮联篮球世界杯,菲律宾和日本是全球篮球表演的东道主。54.DA项意为“掉下”:B项意为“上升”:C项意为“承诺”:D项意为“均为”。根据本句“Zou17.6 points and10.4 rebounds in seven ou:ings in the World Cup qualifiers.”可知,在世界杯预选赛的七场比赛中,周均为17.6分和10.4个篮板。55.BA项意为“当地的”;B项意为“国家的”;C项意为“公共的”;D项意为“乡村的”。根据本句“Talking about his role inthe_team,Zhou_the importance of team basketbal.”可知,在谈到他在国家队中的角色时,周强调了团队篮球的重要性。56.CA项意为“忘记”;B项意为“研究”:C项意为“强调”;D项意为“调查”。参考上题解析。57.DA项意为“站立”;B项意为“收集”;C项意为“设计”;D项意为“承担”。根据本句“Everyonehis ownresponsibility.”可知,每个人承担了自己的责任。58.AA项意为“所有事物”;B项意为“桌事”;C项意为“任何东西”;D项意为“没有什么”。根据本句“I just dothat I can do."可知选A。59.AA项意为“改善”:B项意为“忽视”:C项意为“总结”:D项意为“放弃”。根据本句“We need toour results as aroup.”可知,作为一个团队,他们需要提高团队的成绩。60.CA项意为“呼吁”;B项意为“决定”:C项意为“专心于":D项意为“传递”。根据本句“I need to keep my mentality andwhat I'm doing,”可知,周需要保持心态,专注于他正在做的事情。61.up 62.truly 63.designed 64.an 65.what 66.purposes 67.themselves 68.connection 69.are absorbed70.emotional短文改错For A past 15 years,experts on obesity has gathered in Plymouth,England to attend a conference.It is report that more thanthehavereportedhalf the city's adults are overweight.But what is happening in the U.K.is also happening in the U.S.and other Western country ascountrieswell as in a growing number of developing nations.Professor Pinkney said obesity is a long-term problem that is very difficult to solveit.He said no one health problem has moreirfluence in human heath than obesity.Professor Pinkney called obesity a complex problem involving more than that a person eats.Heonwhatsaid,"I personal feel that this is so a wide field.There are so many problems,include politics,biology,the food industry andpersonallysuchincladingcrerything you can imaginc.书面表达One possible version:The Advantages of Online PaymentOnline payment,which is the future way to pay bills,has become popular all over the world.The advantages of online payment are obvious.Firstly,it saves people's time to pay bills.Especially when we go to thesupermarket,there are always a lot of people waiting in long lines.The process of costing customers'time is to take out the cash or usethe credit eard.But now,everything has become simple and fast.Secondly,people don't have to worry about getting the fake eash.Many years ago,people were easy to get fake money as they received the change.But now,as the cash have been used less,peoplewon't receive the fake cash without paper money.In my opinion,with the development of new applications,our life will be more convenient.【2023届高考原创模拟卷·英语(一)参考答案第4页】O口
本文标签:
