炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
教学札记a night school.Now they make all their furniture and repairs around the house.Jim Hatfield has three boys and his wife died.He hasa fultime job at home as well ashe mking ctory.month,he received r fwas deeply upsetit.Now I've finished a car repair course,I should be able to fix the car by myself."and Jim are not unusual people Most families in the counry are doing everything theycdoav money soey fight the high cost of living If you are interested in DIY,you can gDIY classes.And fo those who didn't have time to take a course,there are books that tell you howhyou can do things yourself.11.Why did John and his wife attend evening classes?A.To enrich their life.B.To learn to make or repair things.C.To save time and money.D.To get improved academically.the f12.What do we know about Jim?'s1A.He makes shoes in his home.the sB.He does extra work in the factory.C.He does much housework everyday.D.He runs a shoe-making factory at home.13.What can we learn about the society in the US?16.A.The cost of living is on the rise.B.The DIY group is getting younger.C.People are living a happier life than before.D.More and more people are living in poverty.14.What can be the best title for the text?A.The Joy of DIY17.B.You Can Do It TooC.Welcome to our DIY CourseD.Rose and Hatfield:Believers in DIY【答案与解析】在生活成本越来越高的今天,很多人选择通过DY来节省开支。18.11.B根据第3段第2、3句可知,John和妻子参加晚课是为了学如何制作和修理家具」12,C根据第4段前两句可知,Jm的妻子去世了,他独自抚养三个孩子,除了上班还要做大量的家务。【答13.A文章第1、3、5段均提到当前美国社会高昂的生活成本,由此可推出A项正确。14,B文章讲述了DY在生活成本趋高的今天正成为越来越多的人的选择。B项符合文章意思。15.B16.In anuary020,Iexplored the lfugaoureawonderful ethnic ure in the Philippines.The Ifugao ure isa practiee found among the Ifugao ethnie group ocupying the mountainous are18asof Noher sland.They can be specificallyfon thefuga provinee of Cordillerregion which are areas mostly covered by vast forests.The fugao peopa have their wn language,way of living,survival techniques and beliefareasyemwhich make therhe cour Theirive house ookeyrdh odellseTheemadeof d edtogether without using nails.Despite the way an Hfugao house is built,it's proven to be able to remain unharmed by natural disasters like typhoons and earthquakes.110I2新G3X9英语-R-HAIN)
本文标签:
