2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
W:Twenty-five cents.M:OK,I'd like two 25-cent stamps,please.she explained that she was sick and had to struggle to walk with herW:Here you areshopping bags.I offered to carry her things and walked her back home,Text 6but she refused because she didn't want to give me any trouble.I toldW:Oh,it's a fine day,isn't it?And the food smells nice.It's a perher it didn't matter and her home was on my way home.It was a whitelie.As I walked with her she talked with me and introduced herself.I infect day for a picnic.turn told her my name.She asked if I knew Ray Robert.I was shockedM:Yes,it is.I'm glad it doesn't rain.My name's Mike Gates,by theand said yes,that was my dad.It tured out that this lady was my dad'sway.neighbor who had looked after my dad and his sisters when theirW:Oh,hi!I'm Alice.Nice to meet you.M:Nice to meet you too.So Alice...what do you do?mother died thirty years ago.My dad had often spoken of her but I hadnever met her as she had moved away with her family.It was a lovelyW:I'm studying medicineM:Really?Where?moment for both of us.When I got home and told my dad about theW:At Harvard.What about you?incident,it made him cry.I was so moved.I am glad that my small activekindness ended in a chance meeting that meant so much to the twoM:I'm working for IBM.people.W:Oh,are you?That sounds interesting.1-5 ABCAB6-10 ACCBAM:Yeah.I like it.Hey,it looks like the food is ready11-15 CBCBC16-20 ABACBText 7【语篇解读】本文是一篇应用文。文中主要介绍了Queen's UniverM:Where do you want to go,Madam?sty的学生健康服务(SWS),通过提供一系列的项目和服务来支特W:Hilton Hotel,please.Brrr!It's cold,eh?I'm freezing.学生的个人、学术和社会健康发展。M:Come in.San Francisco is usually cold in winter,you know.It's of-21.C细节理解题。根据Student Academic Success Services段落内容ten very rainy,which makes the weather colder and it some-times"Student Academic Success Services (SASS)helps students improveW:Well,it gets very hot in summer,doesn't it?their writing and academic skills and confidence and maintains up-to-M:Not really.It gets warm in July and August.That's the best time todate information about tutoring resources and services available atvisit the city.Uh,oh.Here comes the rain!Queen's.(学生学业成功服务(SASS)帮助学生提高他们的写作和学W:It's raining hard.By the way,how long does it take to reach the术技能和信心,并保特关于在Queen's University可用的辅导资源hotel,do you think?和服务的最新信息)”可知,SASS的目的是帮助发展学生的学术技M:About half an hour if there is no traffic jam.Would you like to listen能。故选Cto some light music?22.B细节理解题。根据Adaptive Technology Centre段落内容“ThcW:That would be lovelyAdaptive Technology Centre (ATC)offers a range of courses,in-Text 8cluding computers,assistive devices and specialized software.M:Someone came late last night looking for you.I told him you were技术中心(ATC)提供一系列的课程,包括计算机、辅助设备和专业out and suggested that he leave a note,but he didn't.软件)”可知,ATC提供软件课程,故选B。W:Late last night?That's strange.What did he look like?23.D细节理解题。根据Regional Assessment Resource Centre段落M:He seemed to be about thirty or so."Students with learning disabilities or other disabilities can contactW:Was he tall or short?the RARC directly if they need an updated assessment.(有学障碍或M:He wasn't very tall,nor very short.About average height,I think.其他残疾的学生如果需要更新评估,可以直接联系RARC)”可知,W:Was he fat or thin?RARC可以为残疾学生提供最新的评估。故选D。M:A bit thin,if I remember correctly.Anyway,certainly not fat,but【语篇解读】本文一篇说明文,主要说明科学家们通过研究树木的年then he wasn't very thin either.轮,不仅可以知道它们的树龄,还能了解一些气候变化等情况。W:Was there anything unusual about his looks?What kind of face did24.D细节理解题。根据第一段最后一句中的“tell you that in onehe have-round,square or long?summer in 1453 and again in 1601,there were unusual cold periods"M:Let me think...It was rather square,but not very.Or was it?Really,知,这些与气候相关,故选D。I didn't notice.It was so late and the lighting wasn't good25.A细节理解题。根据第二段最后一句中“measuring the amountW:Was he wearing glasses?of carbon-14 in the fossil tells us about how long it really live”可知这M:Was he or wasn't he?I'm not sure now.You see,I was so tired与选项A表达的意思相一致,故选A。and sleepy.I didn't notice.I didn't pay much attention.26.B细节理解题。根据第三段第二、三句的“less favourable con-Text 9ditions,like drought,cold,insect damage,disease,competition andW:I don't know if you've heard of it,Peter,but some of us arelack of nutrients”可知它们的生长环境起作用,故选B.thinking of going to Xi'an in the summer.I don't know if you'd27.C细节理解题。根据最后一段第三句“a hollow instrument,like to come with us.called an increment(增量)borer'”可知他们利用一种特殊的工具,故M:Well,that's very kind of you,Jane,but when are you thinking of选C。going?【语篇解读】本文一篇说明文。科廷大学(Curtin University)的一项W:Oh,some time in July.Around the 16th,I think.研究发现了一种简单而经济的方法,可以确定哪种化学物质和金属M:I see.And for how long-two weeks?类型最适合用于储存和供应能源。W:Well,we were going to,but now one or two of the other students28.C细节理解题。根据文章第一段“Curtin University research hassay they don't have enough money,so it'll just be a week.You'refound a simple and affordable method to determine which chemicalsinterested,then?and types of metals are best used to store and supply energy(科廷大学M:Oh,yes,very much.Do you know how much it's going to cost?的一项研究发现了一种简单而经济的方法,可以确定哪种化学物质W:Yes,about 2000 yuan altogether和金属类型最适合储存和供应能源)”可知,这种新方法可以解决M:Oh,that's good.Is everybody going?能源储存问题。故选C项。W:Yes,most of them,not Monica,of course.She's off to Harbin again.29.A细节理解题。根据文章第三段“There are thousands of types ofM:Lucky thing!It must be nice to have parents living in the north.ionic liquids,a type of "liquid salt",and until now,it was difficult toW:Yes,it must.But if you had a lot of money,Peter,where would youknow which would be best suited for use in a capacitor..(离子液体有数like to go for a holiday?千种,也就是“液体盐”的一种,直到现在,人们还很难知道哪种离子M:Oh,I'd probably go to Xinjiang,or Tibet maybe.Somewhere far液体最适合用于电容器)”可知,制造电容器的挑战是选择最好的离away,anyway.And you?子液体。故选A项。W:I don't know really.Perhaps the southwest30.D词义猜测题。根据前文“researchers found that charging theM:Yes,that would be great.device for 60 seconds produced a full charge,which did not 'leak'(Text 10究人员发现,给手机充电60秒就能充满电,而且不会漏电)”和下文My mum has always told my sister and me to help others.One day“for at least four days”可知,充满电以后电量至少持续四天才开始last week I was walking back to my home and I passed by an old lady“减少”。故选D项。who seemed to be in trouble.I turned back and asked if she was OK,31.B主旨大意题。根据文章第一段“Curtin University research has11金优模拟卷·英语·(共20页)12金优模拟卷·英语(共20页)
本文标签:
