全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
largest fireworks show.Although the fireworks will be set off at the British Airways London Eye,they canbe enjoyed from across London and will also be broadcast on television at the same time.Then,just a fewhours later,come out and see London's colorful New Year's Day parade,when marching performers fromaround the world pass through the capital's streets.Enjoy your time in our city.参考答案1~5 ABCCA 6~10 BBBCB 11~15 CACAB 16~20 CBCAC2l.B细节理解题。根据Warwick Castle,Warwickshire下面的“‘edieval(中世纪的)camping'is available,from 40 per person,for families who want to make a weekend of it.Other fun activities include theHorrible Histories Maze and a dungeon(地牢)experience.”可知答案。22.B细节理解题。根据Tintagel Castle下面的“Adults£8.40,children(5-l5)£5.”可得答案。23.D细节理解题。根据第一段中的“Asal5th-century castle surrounded by300 acres of land,Herstmonceuxis a peaceful site with a range of themed gardens to explore'可知答案。24.D细节理解题。根据第二段的“Marchenko has traveled all over Russia,and believes that there is no otherland more beautiful than his hometown.”可知答案。25.A细节理解题。根据第三段的“He had noticed the other restaurants and hotels in the area all looked thesame way,so he tried to come up with something special that would attract visitors..”可知答案。26.D细节理解题。根据全文内容可知Marchenko的旅馆的特别之处在于它是海盗船的形状。27.C推理判断题。根据最后一段的“Judged by the attention his ship is getting in its current state,he believesthat upon completion,tourists will flock to see his wooden wonder..”可知,他对他的旅馆的未来很有信心。28.D推理判断题。根据第二段中的“It produces a deafening sound so painful that it temporarily disables aperson.The noise from the LRAD is directed like a ray of light and travels only into the ears of that person,but it is not deadly..”可知答案。29.A细节理解题。根据第三段中的“One may wonder how the Silence Machine works.Well,it functions byanalyzing the waves of the incoming sound and creating a second set of outgoing waves.The two sets ofwaves cancel each other out.Simply turn the machine or point it at the target,and your peace and quietcomes back.”可得答案。30.B段落大意题。根据第四段提到定向声音在餐厅、剧院、商场和家庭的应用可得答案。3l.C写作意图题。根据全文,如第一段中的“..to create new products based on the phenomenon we callsound.”可得答案。32.A数字计算题。根据第三段中的“At least68 were given PCR tests.Seven of the68 deer had coronavirusand four had Omicron.”可得答案。33.A细节理解题。根据倒数第二段中的“In202l,the USDA's Animal and Plant Health Inspection Serviceconducted research to search for antibodies in serum samples collected from January 2020 to 2021 in freeranging white-tailed deer..”可得答案。34.C词义猜测题。根据最后一段中的“The finding that wild white-tailed deer have been exposed to SARSCoV-2 is not unexpected”可推出该短语是“易受…影响的;易患(病)的”意思。35.B标题判断题。根据全文,如第一段巾的“White-tailed deer in New York have contracted the()microncoronavirus variant(变体),the first confirmation of it in wild animals,according to a research team.”可得答案。36~40 AGCEF4l.A因为他在半途停下来帮助推一位使用手推自行车的残疾赛手通过了终点线而受到表扬(praised)。42.D为帮助挽救、延长和提高被诊断患有严重影响生活和生活受限的健康状况孩子的医疗研究提供资金(funds)。英语(A卷)参考答案第3页(共4页)M2010B
本文标签: