炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
were in this gas."How we as humans experience heat on Earth is reallyhe pass of heat energyLokken explains.A hotseesof molecule(分子)move round quicklyhobumping into your hand.With each bump,they pass heat from the stoveosac,there just aren that many molcuesEve}8hsiehenolelesgreveRfrapat.Youwoulannfeeho2.What's the use of learning about the temperature of theerA.Help understand how temperare volves with time.第B.Help understand how temperature is becoming high.C.Help know about how the universe set up big structures.选D.Help know about how the universe evolves with time33.In what condition will the temperature of gas rise?A.When cutend he asB.WhencivC.When gravity surrounds gas.D.When gravity changes into heat1of4R34.Which best expansthnderinrarA.Agrees with.B.Quarrels with.C.Deals with.35.Why don't we feel very hot in space?D.Goes with.A.The molecules don't move at all.B.There are fewer moleculd“C.The gas makes molecules far apar Th gas makes heat far第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)弟根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Octopus()arms have minds of their own.Their eight powerfuarms can catch a fish.36.That's because their arms can thinkfor themselves.Scientists also find that an octopus can use those arms totastefoodalthough not quite as people do.Researchers have just found specialized cellsonthe arms ofoctopuses.These cells allow the animal to taste food.37.Octopus arms attach to the animal's head.The creature uses these amsto move and hunt.Each arm has 280 suckers ()38.Thosecells may help an arm quickly tell whether something is a piece of food,arock or a poisonous creature.To do this,they not only feel prey,but also tasteit.These cells detect chemicals produced by many sea animals,explainsNicholas Bellono.He's a biologist,someone who studies the cells of life.39.All those cells allow these flexible feelers to operatealmost on their own.The Harvard group focused on the arms of theCalifornia octopus.They took detailed pictures.These showed what appearedto be sensory cells.Some of those cells on the surface of the suckers hadendings.Bellono's team tested how these cells responded to a number of stimuli(刺激物).They found one class of cells were similar to those that detecttouch in many animals.Another set responded to the fish.Bellono's groupalso found that the second set of cells contained receptorssense specific stimuli.40.-proteins thatHe describes them aschemotactile"meaning they can tell one chemical from another by touch.A.Each sucker has special cells.B.It's not clear what these behaviors meanC.And they do all this without using their brains.D.Such cells have not been seen in other animals押题信息卷03英语(有听力)第6硕
本文标签:
