衡中同卷·2023-2024学年度上学期高三年级二调考试英语试题

衡中同卷·2023-2024学年度上学期高三年级二调考试英语试题正在持续更新,目前2026届海淀八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
    2、衡中同卷2024高三下学期二调
    3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
    4、衡中同卷2024高三三调英语
    5、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
    6、2023-2024衡中同卷高二二调英语答案
    7、2024衡中同卷高三二调答案
    8、衡中同卷2023-2024高三二调语文
    9、2023-2024衡中同卷高三二轮专题卷英语答案
    10、2023-2024衡中同卷高三三调英语
教学金国1@©所名接单元测试示范寒之札记African elephants are protected to varying degrees in all the countries of their geographicrange.They're also protected under international environmental agreements.Researchers believethat up to 70 percent of elephants'range is on unprotected land,but conservation groups and governments have worked to set aside land for wildlife.To control hunting,stopping the illegal tradeis key.Advocates have launched campaigns against both the poachers (and the peoplewho buy ivory.There have been some breakthroughs in recent years.Since the ban went intoeffect,public demand for ivory seems to have fallen.32.What does paragraph 1 mainly tell us about African elephants?A.Their body size.B.Their role in ecosystem.C.Their choice of habitat.D.Their food sources.33.What's the biggest threat to African elephants?A.Illegal hunting.B.Lack of food.C.Their habitat destruction.D.Development in agriculture.34.What does the underlined word "convert"in paragraph 3 mean?A.Sell.B.Donate.C.Reserve.D.Change.35.What can be inferred from the last paragraph?A.African elephants are well protected across the continent of Africa.B.Much progress has been made in protecting African elephants.C.Developing sustainable livelihoods could help stop hunting.D.Authorities have managed to stop the ivory trade.【答案与解析】本文介绍了非洲象的生态作用、生存状况以及人们保护非洲象的措施。32.B根据第1段第3句可知,非洲象在维持生态系统方面起到重要作用。33.A根据第2第1句可知,人们猎杀非洲象来获取象牙,这是非洲象面临的最大威胁。34.D根据第3段可知,为了发展农业,人们对土地进行改造,非洲象因此失去了栖息地。35.B根据最后一段最后两句可知,人们在保护非洲象方面取得了一定的进展。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Children are naturally curious.From the minute they gain control of their body,they work toput themselves out into the world to see how it all works.This free exploration helps childrenform connections in their brain.36Art is a natural activity to support this free play in children.The freedom to use different ma-terials allows for exploration and experimentation.It allows youth to practice a wide range of skillsthat are useful not only for life,but also for learning.Fine motor skills.37 This development will help your child with writing,putting on acoat and other tasks that require controlled movements.Cognitive (development.Art can help children learn and practice skills like cause andeffect,for example,if I push very hard with a crayon,the color is darker.They can also practicecritical thinking skills by making a mental plan or picture of what they intend to create and follow-ing through on their plan.38 Children can learn,create and begin to understand things like size,shape,makingcomparisons and counting.Language skills.As children dcscribe and sharc their artwork,they devclop language skills.39 It is also a great chance to learn new vocabulary words relating to their project.82【23新教材·DY·英语-WYB-选择性必修第三册-QG】
本文标签: 学英语报答案